… a new day!

Jongeren in Amersfoort organiseren in de Stille Week inspirerende bijeenkomsten om elkaar een hart onder de riem te steken en voor een nieuwe frisse blik te krijgen op de toekomst. Veel jongeren ervaren deze lockdown als een inperking van hun sociale contacten , netwerk en verlies aan inkomen.  Voor een grote groep jongeren betekend deze periode extra ballast. Sommige jongeren krijgen klachten zoals angstig worden, onzekerheid, somberheid en voor sommigen zelfs ernstige psychische gevolgen.

Het platform Jeugddiaconaat van kerken wil in de stille week vooraf aan Pasen, jongeren een hart onder de riem steken en willen onderstaande initiatieven van het Farel college en de TOZ van de Fonteinkerk, van harte aanbevelen.      

Ik zal je niet vergeten!

Pak je momentje, luister en beleef mee dit interreligieuze bezinningsprogramma vanuit de Sint- Joriskerk. Leerlingen van het Farel college organiseren deze bijzondere bijeenkomst voor andere jongeren, voor jou. Een programma vol eigen geschreven teksten, sfeervolle muziek en dialoog. Leerlingen willen zo laten zien dat je niet bent vergeten, je hoeft niet alleen te zijn. 

Woensdag 31 maart start 19.00 uur, Log in op: https://kerkdienstgemist.nl/stations/689-Herv-Wijkgemeente-Sint-Joriskerk

Standby-Stand-up

Op Goede vrijdag starten jongeren van de Fonteinkerk, de Marcuskerk en de Dorpskerk een non-stop radioprogramma vol met muziek, interviews en verrassingen. Ze vragen op deze manier aandacht voor de eenzaamheid die verschillende jongeren en ouderen door corona hebben gekregen. Een muzikaal hart onder de riem met een leuk spelelement. Doe mee en maak kans op de hoofdprijs van de muzikale Bingo: een stukje van de hemel!

Vrijdag 2 april van 19.00 uur tot 23.59 uur live bij omroep EVA op radio en TV. Download je muziekbingokaart en kijk voor meer informatie op www.standbystandup.nl        

Start met typen en druk op Enter om te zoeken