Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Wat is de Drieluik

Drieluik is het maandblad van de PGA. Het algemene deel bestaat uit interviews, prikkelende columns en verdiepende artikelen over geloven in Amersfoort of een relevant thema. Alle wijkgemeenten hebben hun eigen pagina met informatie uit de wijk. En er is een handig overzicht van alle kerkdiensten in de PGA opgenomen.

De naam ‘Drieluik’ verwijst naar de drie kerkverbanden die in de PGA gefuseerd zijn (Hervormd, Gereformeerd en Luthers). De afzonderlijke kerkbladen zijn in 1999 samen verder gegaan als Drieluik.

Planning Drieluik 2023

Kopij graag aanleveren voor de deadline via drieluik@pkn-amersfoort.nl.

Maand Deadline Verschijningsdatum
Februari 19-Jan 1-Feb
Maart 16-Feb 1-Mar
April 23-Mar 5-Apr
Mei 20-Apr 3-May
Juni 24-May 7-Jun
Juli/augustus 22-Jun 5-Jul
September 31-Aug 13-Sep
Oktober 28-Sep 11-Oct
November 26-Oct 8-Nov
December 30-Nov 13-Dec

Let op: We plaatsen geen advertenties in de Drieluik. We promoten wel graag lokale vrijwilligers-initiatieven, activiteiten en acties rondom kerk, geloven en Amersfoort. De hoofdredacteur besluit in grensgevallen om een bericht wel of niet te plaatsen.

Abonnement Drieluik

Drieluik verschijnt 10 keer per jaar. Wil je abonnee worden, de Drieluik digitaal ontvangen of je uitschrijven? Stuur dan een mail naar  info@pkn-amersfoort.nl

Een abonnement op Drieluik is gratis. Jaarlijks ontvangen alle abonnees wel een brief waarin om een vrijwillige bijdrage wordt gevraagd. Daarnaast zijn bijdragen altijd welkom!

Rekening: NL20 INGB 0003 4205 59
t.n.v. Protestants Kerkblad Drieluik

Redactie

De redactie van Drieluik bestaat uit 8 mensen uit de verschillende wijkgemeenten van de PGA. De hoofd- en eindredactie ligt bij Martien Hoekzema. Zij is te bereiken via communicatie@pkn-amersfoort.nl.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken