De meest recente Drieluik lees je hieronder. Je kunt daaronder nummers van het afgelopen jaar als PDF downloaden. Eerdere nummers zijn op te vragen bij de redactie van Drieluik via het contactformulier.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

In PDF-formaat

Drieluik is het maandblad van de Protestantse gemeente Amersfoort.

Het algemene deel bestaat uit interviews, prikkelende columns en verdiepende artikelen over geloven in Amersfoort of een relevant thema.

Ook nieuws van de algemene kerkenraad, de diaconie en de kerkrentmeesters vind je er.

Alle wijkgemeenten hebben hun eigen pagina met informatie uit de wijk. Tenslotte is een handig overzicht van alle kerkdiensten in de PGA opgenomen.

De naam ‘Drieluik’ verwijst naar de drie kerkverbanden die in de PGA gefuseerd zijn. Hun kerkbladen zijn al in 1999 samen gegaan.

Abonnement Drieluik

Drieluik verschijnt 10 keer per jaar. Wil je abonnee worden, de Drieluik digitaal ontvangen of je uitschrijven? Stuur dan een mail naar  info@pkn-amersfoort.nl

Een abonnement op Drieluik is gratis. Jaarlijks ontvangen alle abonnees wel een brief waarin om een vrijwillige bijdrage wordt gevraagd. Daarnaast zijn bijdragen altijd welkom!

Rekening: NL20 INGB 0003 4205 59
t.n.v. Protestants Kerkblad Drieluik

Redactie

De redactie van Drieluik bestaat uit 8 mensen uit de verschillende wijkgemeenten van de PGA. De hoofd- en eindredactie ligt bij Martien Hoekzema. Zij is te bereiken via communicatie@pkn-amersfoort.nl.