Samenwerking

De Protestantse Gemeente Amersfoort is een veelkleurig mozaïek van 10 wijkgemeenten en één pioniersplek. Elke gemeente legt eigen accenten, vanuit een herkenbare identiteit.

Bekijk onze kerken

Welkom

Nieuw in Amersfoort of op zoek naar een kerk? Je bent van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken met onze wijkgemeenten.

Maak kennis met ons

Praat met een dominee

Wil je meer weten over het christelijk geloof? Of heb je behoefte aan een luisterend oor? Neem dan eens vrijblijvend contact op met een dominee.

Recordopbrengst Vakantiegeld Delen

De actie Vakantiegeld Delen heeft dit jaar maar liefst 52.789,- opgebracht. Dat is opnieuw meer dan het vorige jaar. Met de opbrengst konden 145 gezinnen of personen blij gemaakt worden met een gift om te besteden aan een vakantie of dagjes uit.

25jul - 29jul 2511:00jul 29Zomeropenstelling Sint-JoriskerkBezichtig de kerk en de exposities

27aug16:00Hagenpreek op Landgoed Coelhorstmet Gert-Jan Segers

2sep16:00- 17:0095 Aflaten voor MaartenMusic & drawing performance