Medewerker PR en Communicatie

Anita Groenendijk is door de PGA aangesteld als Medewerker PR en Communicatie voor 10 uur per week. Zij is beheerder van deze website, Facebookpagina, Instagram en hoofdredacteur van kerkblad Drieluik.

Zij werkt samen met degenen die in de diverse wijkgemeenten voor de PR verantwoordelijk zijn om de communicatie van de PGA actueel, professioneel en eigentijds te laten zijn. Daarnaast ondersteunt zij de Stadsdominee Diederiek van Loo in haar PR en Communicatie.

Commissie Communicatie

De Medewerker PR en Communicatie werkt onder verantwoordelijkheid van de Commissie Communicatie van de Algemene Kerkenraad. Deze commissie is verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleid rondom communicatie. De voorzitter van de commissie is adviserend lid van het moderamen van de Algemene Kerkenraad. Hiermee is de verbinding tussen beleid en uitvoering gewaarborgd.

Beleidsplannen

De Algemene Kerkenraad van de Protestantse Gemeente Amersfoort heeft op 27 oktober 2015 het nieuwe Communicatieplan 2015-2017 van de Commissie Communicatie goedgekeurd. Daarnaast is ook Social media plan 2015-2017 vastgesteld.

Huisstijl

Op onze pagina Huisstijl kun je verschillende huisstijlbestanden downloaden.