Beste ouderling, diaken, PGA-commissielid en voorganger uit heel Amersfoort,

Je hebt als ambtsdrager in Amersfoort een belangrijke taak. Zowel in de zorg voor de gemeente, als daarbuiten. De Protestantse Gemeente Amersfoort (PGA) wil je inspireren en ondersteunen in je werk. Daarom organiseren we ieder jaar een bijeenkomst voor ambtsdragers. Hier ontmoet je anderen, raak je geïnspireerd en gemotiveerd.

Dit jaar is het thema ‘de toekomst van de kerk’. We verdelen dit in twee delen.

1) Krimp, groei & samenwerking– in gesprek aan de hand van de vitaliteitsscan.

2) Missionaire verantwoordelijkheid – welke rol zien we voor de kerk in Amersfoort?

We bespreken deze onderwerpen in kleinere groepen, zodat er ruimte is voor iedereen. Aan het eind van de avond is er een korte terugkoppeling en borrel.

Opgave

Je hoeft je niet op te geven voor deze avond. Iedereen is van harte welkom.

Dinsdag 26 oktober, vanaf 19.30 – 22.30, St.-Joriskerk, Hof 1, Amersfoort.

Coronapas

In verband met de borrel achteraf is het noodzakelijk voor ons om de coronapas te controleren. Heb je hier moeite mee? Laat het ons weten!

De avond is voorbereid door de werkgroep Toekomstvisie 2030.

Contact? Mail naar scriba@pkn-amersfoort.nl.