Kerstnachtdiensten

Er zijn verschillende kerstnachtdiensten in Amersfoort georganiseerd. Door de geldende corona-maatregelen zijn de meesten alleen online te volgen.

Sint Joriskerk

Kerstnachtdienst Joriskerk

EEN ANDERE LEIDER

Kerstnachtdienst 24 december 2021

Sint Joriskerk

Medewerking wordt verleend door:

Voorgangers Ds. W.J. Dekker & Ds. A. Balk

Zang Voci Vocal Ensemble o.l.v. Bram Brandemann

Orgel Arjan Woudenberg

Vleugel Arnold Dekker

Trompet Paulien Hoogendoorn en Marije Wijkamp

Collecten voor de koffiebus en kosten Kerstnachtdienst

Het is niet mogelijk deze dienst te bezoeken, online van harte welkom https://sintjoriskerk-amersfoort.nl/

of https://kerkdienstgemist.nl/

Amersfoortse Zwaan

Kerst zo mooi als een besneeuwd Betlehem, zo stil en ingetogen feestelijk als een huis waar zojuist een kindje is geboren.
Carminis Consort speelt en zingt oude kerstmuziek uit verschillende landen, we lezen het kerstevangelie en Diederiek van Loo houdt een overweging.

Carminis Consort bestaat uit Ineke Baksteen (sopraan), Margareth Iping (mezzosopraan), Juun Voorhoeve (gamba, vihuela en barokgitaar) en Tjalling Roosjen (klavecimbel en orgel).

Vanwege de avond-lockdown mogen helaas alleen mensen die een taak hebben in de kerk aanwezig zijn. De viering zal online te volgen zijn. De link daarvoor zal straks hier te vinden zijn.

Voor meer informatie zie de agenda op www.amersfoortsezwaan.nl

Adventkerk

Lessons & Carols – Zie Adventkerk.nl

Bergkerk

19.30 & 22.00u – Zie Bergkerk.nl

De Brug

Zie Brugkerkamersfoort.nl voor meer informatie over de activiteiten en mogelijkheden rondom kerst.

de Bron & de Hoeksteen

Op 24 december wordt de kerstmusical uitgevoerd. Alleen online mee te maken. Zie hiervoor www.debronamersfoort.nl.

Emmaüskerk

21.00u – Kerstnachtdienst, Zie Emmauskerk-amersfoort.nl