Heb jij iets met video? Wij zoeken videomakers!

Video speelt een steeds grotere rol in onze maatschappij. Denk bijvoorbeeld aan de tv-uitzendingen van The Passion, maar ook onze tijdlijn op Facebook staat er vol mee. Als kerken willen wij ook meer met video gaan doen en daarom zijn we op zoek naar enthousiaste jongeren en ouderen die het leuk vinden om met video aan de slag te gaan.

Op 12 september organiseren we een avond in De Bron onder leiding van Jelle Koolstra en Rein van der Zwan. Jelle Koolstra is filmmaker en oprichter van de Clipjesfabriek en hij bereidt een paar experimenten voor. Verder zal hij aan de hand van een aantal voorbeelden uitleg geven hoe je video’s kunt maken die je op websites, social media, de beamer in de kerkzaal en misschien zelfs op lokale televisie kunt inzetten.

Dus lijkt het je leuk om te gaan filmen of vind je het leuk om mee te denken over wat je allemaal met video kunt doen? Kom dan ook op 12 september van 19:30 – 21:30 uur naar De Bron. Van harte welkom!

Voorbeeldfilmpjes bekijken? Scroll dan even naar onder!

Laat weten dat je komt

Het is niet verplicht om je aan te melden, maar voor ons is het wel handig om te weten hoeveel mensen er komen. Mocht je trouwens vragen en/of opmerkingen hebben, dan kun je die ook via dit formulier insturen.

Videomakers gezocht

Voorbeeldfilmpjes

Hieronder vind je een paar voorbeeldfilmpjes die de afgelopen maanden gemaakt zijn: