Voor de 15e keer Vakantiegeld Delen

Tess en Jill zitten op de middelbare school. Het gezin is voorgedragen voor Vakantiegeld Delen omdat ze van een minimuminkomen moeten rondkomen. ‘Onze vader werkt wel, maar hij verdient het minimumloon en dan lukt het niet om met vakantie of dagjes uit te gaan. We hebben veel onkosten en komen eigenlijk elke maand te kort. Onze moeder zegt wel eens als we weer wat voor school nodig hebben: Jullie zijn dure meiden! We hopen dat we in aanmerking komen voor de actie Vakantiegeld Delen, maar we hebben gehoord dat er heel veel adressen op de lijst staan. Als de actie veel opbrengt, horen wij misschien wel bij de gelukkigen. We willen heel graag met onze ouders een week kamperen aan zee of op een Waddeneiland. Daar zijn we nog nooit geweest. Help jij mee om Vakantiegeld Delen tot een succes te maken?’

De diaconie van de PGA organiseert de actie samen met de diaconie van de PKN Hoogland/Amersfoort-Noord en in samenwerking met de wijkteams, de inloophuizen, de voedsel-en kledingbank. Er staan 155 adressen op de lijst en de organisatie hoopt dat alle adressen een bijdrage mogen ontvangen voor een vakantie of dagjes uit. De vorige keer is maar liefst 55.000 euro opgehaald. Een hele uitdaging dus om in dit jubileumjaar een nog hogere opbrengst te realiseren!

De actiezondagen zijn op 27 mei en 3 juni maar je mag ook je bijdrage overmaken op NL20 INGB 0000 139631 t.n.v. diaconie PGA onder vermelding van Vakantiegeld Delen.

Deel je vakantiegeld en verdubbel het plezier!

Start met typen en druk op Enter om te zoeken