Vakantiegeld delen, jij doet toch ook mee?

In deze tijd ontvangen veel mensen weer hun vakantiegeld. Ondanks COVID-19 worden er toch al voorzichtig plannen gemaakt voor de aanstaande zomer, misschien dan een huisje in Nederland of wellicht toch nog kamperen in Frankrijk? Maar wat als daar helemaal geen geld voor is, niet voor kamperen in Frankrijk, niet voor een huisje in Nederland, nog geeneens geld voor een dagje uit met de kinderen?

Hoe fijn is het dan als er iemand van de kerk langskomt met een envelop met een klein bedrag, zodat er wel dat dagje uit met de kinderen kan worden gemaakt of de thuisvakantie wat kan worden opgeleukt. Want we zijn allemaal wel toe na even iets anders na maanden van de intelligente lockdown.

De kerk heeft in samenwerking met hulporganisaties in Amersfoort adressen van mensen en veelal gezinnen verzamelt die wel wat extra’s kunnen gebruiken. Alle bedragen die gestort worden, worden verzameld en verdeeld over al deze adressen. Met een klein bedrag van jou kunnen dus heel veel mensen geholpen worden.

Doe je ook mee? Je kunt tot 1 juli jouw bedrag overmaken op rekening NL20 INGB 0000 1396 31 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente.

Jennie Harmelink, diaconaal opbouwwerker PGA en PGHAN, en Carla van der Laan, diaken van Het Brandpunt vertellen je er in deze video meer over. Voor meer informatie: Jennie Harmelink, dow@pkn-amersfoort.nl