Vacatures Diaconaal AandachtsCentrum

Kokers en gastvrouwen/heren gevraagd voor het Diaconaal AandachtsCentrum (DAC)

Het diaconaal Aandacht Centrum aan de Zuidsingel is een ontmoetingsplek, waar in een huiselijke sfeer mensen gezelligheid zoeken en een luisterend oor vinden. In principe is iedereen welkom, maar in de praktijk zijn onze gasten kwetsbare mensen met een beperkt netwerk, die moeilijk aansluiting vinden bij de gevestigde samenleving.

Elke donderdag wordt er voor de bezoekers een 2 gangen menu bereid. Deze maaltijden voorzien duidelijk in behoefte. De gasten vinden het gezellig om samen te eten. Door het wegvallen van twee van onze kooksters zijn wij dringend op zoek naar versterking om deze activiteit te kunnen continueren.

Wilt u één keer in de vier weken op een donderdag, samen met een andere kok, een maaltijd bereiden voor maximaal 10 personen, dan zouden we dat erg fijn vinden. De maaltijden zijn om 12.30 uur. Daarnaast zijn wij nog zoek naar enkele gastvrouwen/heren die de kokers assisteren bij het ontvangen van de gasten en bijkomende werkzaamheden zoals tafeldekken en opruimen
In 2020 is onze keuken vernieuwd. Wij beschikken over een nieuw fornuis met oven en een losse magnetron en een vaatwasser.

In deze coronaperiode volgen wij uiteraard de richtlijnen van de rijksoverheid

Inlichtingen bij:
Rita Eijkelenboom
M: 0613566264
E: r.eijkelenboom@planet.nl
www.daczuidsingel.nl

Start met typen en druk op Enter om te zoeken