Stadsdominee begint inloopspreekuur in Kuiperij Meester

De stadsdominee is vaak te vinden in de Amersfoortse Zwaan, haar uitvalsbasis in de Langestraat. Maar er komt een ander vast punt in de stad bij: Kuiperij Meester aan de Hellestraat 7. Kuiperij Meester is een prachtig gerestaureerd, zeventiende eeuws pand, waar leven en werken gecombineerd werden. Architect van Hoogevest is de eigenaar en hij stelt het pand belangeloos ter beschikking voor het werk van de stadsdominee. Een bijzonder gebaar dat blij en dankbaar aanvaard is. Waar vroeger kuipen en vaten gemaakt werden is nu ruimte voor verhalen. Want elk mens is een vat vol verhalen. Dus als je denkt: ik ben een vat vol tegenstrijdigheden, ik kan er zelf geen wijs meer uit – kom binnen en vertel! Het helpt als er naar je geluisterd wordt. En soms helpt de wijsheid uit de verhalen van de Bijbel om de weg te vinden in jouw leven.

Elke vrijdagmorgen kun je binnenlopen tijdens het inloop-spreekuur in Kuiperij Meester. Voor een gesprek op andere momenten in de week kan een afspraak gemaakt worden. Kom kennismaken, kom met vragen, kom je hart luchten, kom biechten, kom bidden, kom vertellen – kom zoals je bent en loop binnen. Je bent van harte welkom!

Om de continuïteit van het inloopspreekuur te garanderen zal ook dominee Jan van Baardwijk zo nu en dan ‘dienst doen’ als dominee voor de stad. Een gesprek tijdens het inloopspreekuur duurt niet langer dan een half uur. Mocht er langer tijd nodig zijn, dan maken we een aparte afspraak. Binnenlopen kan dus altijd op de hele en halve uren: 10 uur, 10.30 uur, 11 uur of 11.30 uur.

Behalve de stadsdominee zijn de Amersfoortse Gidsen vaste gebruikers van Kuiperij Meester. Ook zij leven van verhalen, die ze graag vertellen tijdens de rondleidingen door het huis en de werkplaats. Voor info en boekingen, zie www.amersfoortsegidsen.nl.

Voor informatie: www.stadsdominee.nl

Start met typen en druk op Enter om te zoeken