SAM’s kledingactie!

Stichting SAM houdt weer haar jaarlijkse kledingophaal actie in Amersfoort. De verkoop van de kleding levert geld op dat ze besteden om de nood in rampgebieden te verlichten. Ze werken daarbij samen met o.m. Cordaid. Ook jij kunt op een eenvoudige helpen door jouw herdraagbare kleding en schoenen in te leveren.

Op zaterdag 24 april a.s. kun je tussen 10 en 12 uur in Amersfoort op negen locaties je herdraagbare kleding en schoenen inleveren. Dit kan bij de volgende kerken:
-de Adventkerk, Ringweg Kruiskamp 74 (voor de Kledingbank van Amersfoort)- de Bergkerk, Doctor Abraham Kuijperlaan 2
– de Bron, Vogelplein 1
– de Brug, Schuilenburgerweg
– deEmmaüskerk, Noordewierweg 131
– de Fonteinkerk, Robert Kochstraat 4
– de Hoeksteen, Klaartje Donzepad 59
– de Nieuwe Kerk, Leusderweg 110 (ingang Ampèrestraat)
– de Sint Joriskerk, bij de familie Van der Bunt, Heiligenbergerweg 203.

Kapotte en vuile kleding, speelgoed en knuffels, handdoeken, kussens en dekbedden mogen niet worden aangenomen.