PAASWAKE OP TV!

In de Paaswake zingen wij de lof van het licht, als de nieuwe Paaskaars wordt binnengebracht. Een kunstwerk van Willem van Roozendaal verbeeldt dit op heel eigen wijze. We luisteren naar oude, maar altijd weer nieuwe verhalen van hoop. De lezing van het Paasevangelie is het hoogtepunt. En tenslotte gedenken we hoe wij in de doop mogen delen in dit nieuwe Leven. De Paaswake kunt u, zoals alle diensten, volgen via de website van de Fonteinkerk en KERKDIENSTGEMIST.

U kunt deze dienst echter dit keer ook volgen via televisie of via de internetsite van lokale omroep EVA! De dienst begint om 22:00, voorganger is Ds. Leo Koffeman. De viering wordt muzikaal begeleid dor Henk Veldman en een gelegenheidskoor onder leiding van Marnix Ruiter.

Voor tv gaat het om de volgende kanalen, afhankelijk van uw tv-provider: Ziggo 40, Vodafone 743, Telfort 2043, KPN 1318. Hebt u nog analoge tv, dan is het Ziggo 45 (663,25 MHz). Lukt dat allemaal niet, dan kunt u ook terecht op de website van Omroep EVA.

Misschien vindt u het mooi zelf ook een kaarsje aan te steken, als dat in de kerk gebeurt?