Muziek op de Berg op YouTube

Hoewel er vooralsnog geen concerten in de Bergkerk kunnen worden gehouden, wordt er toch, zij het achter gesloten deuren, heel wat gemusiceerd. Zo is cantor Cees-Willem van Vliet bezig met een integrale opname van het harmoniumwerk van Charles Tournemire, op het prachtige Debain harmonium uit 1882, dat de Bergkerk in langdurige bruikleen heeft.

Op het YouTube kanaal van Muziek op de Berg worden enkele opnames gedeeld, voorzien van verwante schilderkunst. In de komende tijd hopen zij meer video’s te delen om zo steeds iets van ons te laten horen. U kunt het kanaal vinden door op deze link te klikken.

Als u zich op het kanaal abonneert, blijft u automatisch op de hoogte van nieuw geplaatste of gedeelde films. Intussen denkt werkgroep Muziek op de Berg natuurlijk hard na of het mogelijk is om u, in veilige omstandigheden, op een of andere manier weer ‘live’ te kunnen verwelkomen. Zij houden u op de hoogte via oa hun facebookpagina.