Leer iets over een adventslied en zing mee!

Elke week van Advent is er een nieuw lied waarover we in een webinar (een filmpje, online, dat je op elk gewenst moment kunt bekijken) iets vertellen. Vanaf maandag 23 november starten we met Lied 433 ‘Kom tot ons, de wereld wacht’, in de week op weg naar de eerste adventszondag. De tekst en de melodie worden toegelicht, en samen met zangers uit een van de kwartetkerken, dit keer uit Emmauskerk, leert u het lied ook te zingen.

Elke week een nieuw lied, in een filmpje dat ongeveer 15 minuten duurt op www.hoeksteenamersfoort.nl/advent2020. Het filmpje staat steeds in de week voor de Adventszondag op maandag online, en kan op elk moment bekeken worden. Eentje gemist? Geen probleem: alle vier de filmpjes blijven staan tot het einde van het jaar. De filmpjes zijn opgenomen in de kwartetkerken (De Bron, Emmauskerk, Hoeksteen, Fonteinkerk). De tekst van elk lied kunt u vinden in ons gewone liedboek, het Liedboek, zingen en bidden in huis en kerk (als u dit niet hebt, eenvoudig aan te schaffen via de boekhandel).