Koop kunstwerk Maria Magdalena

Op de avond van Goede Vrijdag heeft Willem van Roozendaal tijdens de bijzondere uitzending van EVA tv “Standby & Standup” een kunstwerk gemaakt met als thema Pasen.

Het is een mixed media afbeelding van Maria Magdalena (zie afbeelding). Haar ogen zijn gesloten en ze heeft de ervaring Jezus weer te zien. Je mag als het ware meekijken in haar hoofd. De mensen om haar heen verwonderen zich hierover en zijn in devotie. Het werk bestaat uit moderne
portretfotografie gemengd met beelden van twee historische schilderijen (met dank aan het Rijksmuseum voor het beschikbaar stellen van het beeldmateriaal):
• Christus met doornenkroon, Lucas van Leyden, ca. 1600
• De doop van Christus, Maarten van Heemskerck ca. 1560

U kunt dit prachtige kunstwerk kopen voor €400. Daarvan gaat €300 naar www.hulpvoorhelden.nl. Het kunstwerk wordt in een zeer fijne printtechniek gedrukt op hoogwaardig 3 mm dik Dibond in een oplage van 30 stuks met een certificaat van echtheid. Het formaat is groot, 90×90 cm en voorzien van een ophangsysteem. Daarnaast is er ook een optie voor andere maatvoeringen. Voor bestelling of info kunt u contact opnemen met Willem van Roozendaal via 0610620395 of wvanroozendaal@icloud.com.

hulpvoorhelden.nl
Militairen, veteranen en hun thuisfront verdienen steun! Zij zijn bereid offers te brengen voor veiligheid en vrede in de wereld en daarbij komen eenzaamheid, onbegrip en traumatische ervaringen regelmatig voor. Hulpvoorhelden zet zich in voor erkenning en steun.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken