Jubileumboek 50 jaar Fonteinkerk

Waarom heeft de Fonteinkerk geen kerkklok? Fonteinkerk of Parochie B? Heette de Fonteinkerk altijd Fonteinkerk? Wie zijn en waren de mensen achter de Fonteinkerk? Zo maar een greep uit de inhoud van het Jubileumboek!

Het jubileumjaar van de Fonteinkerk werd op 16 april jl. afgesloten met de presentatie van het Jubileumboek, wat tot stand kwam onder leiding van Dick Westerveld en Roeleke de Witte. Het eerste exemplaar werd na de viering op Paasochtend aangeboden aan het oudste gemeente lid, onze wijkpredikant en de voorzitters van de kerkenraad. Het jubileumboek is voor een klein bedrag verkrijgbaar op zondagen na de viering en bij de koster.

Dick Westerveld en Roeleke de Witte vertellen het volgende: “Op Eerste Paasdag hebben wij het boekje feestelijk kunnen presenteren. Het is een boekje van en voor de gemeente van de Fonteinkerk en daarom hebben wij de eerste uitgave  aan mevr. Arntzen, van de Keesomstraat, als oudste aanwezig lid in de kerk mogen overhandigen. Daarna volgden onze wijkpredikant en onze beide voorzitters.

Nogmaals willen wij iedereen bedanken die aan dit mooie gedenkboekje heeft meegewerkt: het schrijven van stukjes tekst, het aanleveren van foto’s en historische gegevens. Zonder uw hulp was het boekje er nooit gekomen. Wij, Dick en ik, hebben er veel plezier aan beleefd om het te mogen maken. En wij hopen dat u het met plezier mag inkijken, doorbladeren, lezen  en misschien wel mijmeren bij voorbije tijden…

Het boekje kost 5.00 euro  en is op de komende zondagen na de dienst te koop. Bij koster Fahmi ligt een inkijkexemplaar en ook bij hem is het te koop. Het is een leuk geschenk voor (klein)kinderen en anderen die belangstelling hebben voor de Fonteinkerk.”