Gezocht: Vrijwilligers bij de Andreaskapel

Kom jij ons vrijwilligersteam versterken?!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de Andreas Kapel in Zorgcentrum Nijenstede.

Benieuwd naar wie wij zijn en wat wij doen?

Al vele jaren zorgt ons geweldige team van vrijwilligers dat de bewoners, vanuit diverse

kerkgemeentes, geestelijk zorg krijgen. Zoals wekelijkse diensten, gesprekken en een luisterend oor.

Waarom hebben wij jouw hulp écht nodig?

In de eerste plaats natuurlijk voor de bewoners. Zij zijn ontzettend dankbaar dat zij – mede dankzij

de inzet van de vrijwilligers – nog altijd met het geloof bezig kunnen zijn. Inmiddels hebben de meeste vrijwilligers de leeftijd van 75 jaar bereikt. Voor hen is de tijd aangebroken om dit

werk los te laten. Dit vinden zij moeilijk, maar gaat makkelijker als er enthousiaste opvolgers voor hen in de plaats komen.

Wat we zoeken

Preekvoorziening, coördinator kerkbegeleiding, gastheer/gastvrouw, voorzitter kerkenraad.

Neem snel contact op als je wilt weten wat het inhoudt

Kees Hoogendoorn 033-4610537 – ceeshoogendoorn@versatel.nl

Jacqueline Diekema 06-21276032 – Jacqueline.diekema@kpnmail.nl