November, 2019

13nov20:0022:00Zorghebben voor mantelzorgersOud Katholieke kerk, 20.00 - 22.00 uur

Details van het evenement

In november is de dag van de mantelzorg, aanleiding om als kerkelijk betrokken mensen met elkaar in gesprek te gaan over hoe wij omgaan met de zorg voor de mantelzorger.

We kennen allemaal mensen in onze omgeving die geconfronteerd worden met de gevolgen van ouderdom, ziekte, rouw of verslavingsproblematiek. Door om te zien naar hen dragen we bij aan de verlichting van het lijden
van deze mensen. Als mensen zijn we geneigd om meer gericht te zijn op
de patiënt en niet op de mens die naast de patiënt staat, de mantelzorger. We zien de mantelzorger vaak moedig hun zorgtaken vervullen, maar we stellen soms niet de vraag:  “Hoe is het nu met jou?”.

Een avond om elkaar te ontmoeten in bezinning en gesprek. Inloop vanaf 19.45 uur

Info: www.Indebuurto33.nl

De avond wordt aangeboden door:  r.k. parochie Onze Lieve Vrouw van Amersfoort, Protestantse Diaconie, Indebuurt033, Protestantse gemeente van de Joriskerk en de oudkatholieke parochie van de H. Georgius.

(Woensdag) 20:00 - 22:00

Oud-Katholieke kerk van de H. Georgius