Februari, 2020

28feb20:0022:00WEES ERBIJ CAFÉ DUURZAAMHEID:  HERSCHEP DE AARDE!Fonteinkerk, 20.00 - 22.00 uur

Details van het evenement

Wat betekent duurzaamheid voor een kunstenaar?

Ook een kunstenaar is een rentmeester van de aarde, met de mogelijkheden die zij/hij ter beschikking heeft.

Ooit begonnen als sociaal geograaf en reizend door India, werd Heleni Greeve geconfronteerd met de omvang van de problemen in de wereld. Daarna werd zij kunstzinnig therapeute en nog weer later werd zij zelfstandig beeldend kunstenaar.

Bij dit Weeserbij Café wil Heleni Greeve u voor de pauze meenemen op haar  reis naar en werken aan een nieuwe wereld aan de hand van 7 schilderijen over de schepping.

Na de pauze maken we een collage waarin een ieder zijn/haar persoonlijke intentie en werken aan een nieuwe aarde gestalte kan geven. Met als uitgangspunt de mogelijkheden die een ieder beschikbaar heeft in het leven van iedere dag.

Inloop 19.45 tot 22.00 uur; daarna een hapje en een drankje

Locatie: Huis van Zuid/Fonteinkerk: Robert Kochlaan 2-4; Amersfoort

Zonnezaal

Vrijwillige eigen bijdrage.