Januari, 2020

30jan20:3021:30Spiritualiteit in de schilderskunst, Kick Bras bij CAFE ZIN!Johanneskerk, 20.30-21.30uur

Details van het evenement

Een presentatie met woord en beeld over spiritualiteit in landschapsschilderijen, van Middeleeuwen tot 20e eeuw ,
steeds met de intentie om God op het doek te treffen. Voor interactie met de gasten is ruimschoots gelegenheid .

Kick Bras neemt ons mee met de hoofdlijnen van zijn nieuwste boek Het Bezielde Landschap. Kick is oud predikant van de Protestantse Kerk in Nederland, maar ook onderzoeker bij het Titus Brandsma Instituut. Hij is bekend van vele boeken en lezingen met mystiek, spiritualiteit en beeldende kunst als onderwerp. Deze combinatie van aandachtsgebieden maakt hem tot een veelzijdig mens en een geestdriftig spreker.

Johanneskerk, Westsingel 30
Zaal open om 19:45 met koffie/thee.
entree 7,50
Drankje na afloop