September, 2020

12sep10:0012:00SAM's kledingactie, KLEDING INZAMELEN VOOR HET GOEDE DOEL

Details van het evenement

Miljoenen mensen over de hele wereld moeten in rampgebieden overleven of hun leven weer opbouwen. Sam’s Kledingactie zet zich in voor al deze mensen. Honderden vrijwilligers door het hele land zamelen herdraagbare kleding en schoeisel in. De verkoop daar van levert geld op dat we besteden om de nood in rampgebieden te verlichten. We werken daarbij samen met o.m. Cordaid. Ook jij kunt op een eenvoudige helpen. Door herdraagbare kleding in te leveren of door vrijwilliger te worden. Doe mee!

Wat en hoe?
Oude kleding, schoenen en huishoudtextiel, graag afgeven in gesloten plastic zakken.

Wanneer?
zaterdag 12 september 2020 tussen 10.00 en 12.00 uur

Waar?

• Bergkerk – Dr. A. Kuyperlaan 2