Drieluik december/januari

De laatste Drieluik van 2020, een bijzondere editie over transparantie, financiële transparantie. Op verzoek van de Algemene Kerkenraad heeft de redactie van Drieluik een nummer gemaakt over de financiële situatie van de PGA. Een onderwerp waar zij niet vaak over schreven en dat was best even zoeken. Hoe zit het eigenlijk met het geld bij de PGA en haar diaconie?

Openheid en echt nieuws zijn een groot goed in deze tijd van ‘conspiracies’ en ‘fake news’. Met de Aktie Kerkbalans in januari voor de deur is het goed om te weten wat voor een goede werken er met het vermogen van de PGA wordt gedaan. Maar misschien roept het bij u ook nog wel vragen op, stel ze gerust aan de betreffende personen of commissies, alleen zo kunnen we de transparantie en betrokkenheid vergroten.

Lees de 10e Drieluik van 2020 via deze link.