Deel je vakantiegeld en verdubbel het plezier!

‘Ik ben blij dat ik in de vakantie jarig ben’ zei een meisje uit groep zes. ’Want ik kan op school niet trakteren’. Voor een traktatie was geen geld, maar dat hoefden haar klasgenootjes niet te weten. ‘Ik zou zo graag na de schoolvakantie aan mijn klasgenootjes vertellen waar ik op vakantie ben geweest. Maar wij gaan nooit op vakantie want daarvoor hebben mijn ouders geen geld.’

In Amersfoort groeien 3.700 kinderen op in een gezin met een laag inkomen. De diaconieën van de PGA en Hoogland/Amersfoort-Noord organiseren dit jaar voor de 14e keer de actie Vakantiegeld Delen. In mei krijgen veel mensen vakantiegeld en wat zou het mooi zijn als zij daarvan een klein gedeelte delen met mensen die geen vakantie kunnen betalen. De actiedagen zijn op de zondagen 21 en 28 mei.

Doe je weer mee met Vakantiegeld Delen? Je mag je gift, graag voor 10 juni, overmaken op NL20 INGB 0000 1396 31 t.n.v. diaconie Protestantse Gemeente o.v.v. Vakantiegeld Delen. Hartelijk dank namens alle kinderen die dankzij jouw bijdragen op vakantie of dagjes uit kunnen.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken