Alle Joriskinderen tekenen!

Vorig jaar hield de Joriskerkgemeente een Pinksteraktie door zomerplantjes en een zelfontworpen kaart langs te brengen bij alle leden die ingeschreven staan bij de gemeente maar die, om verschillende redeneren, niet actief betrokkenen zijn. Dit jaar kan er natuurlijk niet persoonlijk bij die leden aangebeld worden. Daarom is besloten om een kaart met daarop een tekst namens de Jorisgemeente aan hen te sturen. Met bij elke kaart een tekening van een Joriskind doen. De ontvanger krijgt dus een envelop met daarin een kaart en een tekening.

Vrijdag 24 april moeten alle tekeningen ingeleverd zijn bij Nico van den Berg op het volgende adres: Gerard Doustraat 36. Of via de post, de postcode is 3817 RS. Wat zal er flink getekend worden door alle Joriskinderen! Een mooi gebaar om in de corona-stilte deze mensen iets vrolijks te geven namens de kerk: een kaart met een glimlach, en met een unieke tekening die speciaal voor hen gemaakt is door een kind uit de Joriskerk. Natuurlijk zijn de kinderen uit de andere wijkgemeenten van de PGA van harte uitgenodigd om ook een tekening te maken en in te leveren. In totaal zijn er 200 tekeningen nodig.

Voor meer informatie: nicovandenberg@hotmail.com