Afronding project Mwana Ukundwa

In december 2018 is de ondersteuning van het project Mwana Ukundwa afgerond. Het kan zijn dat wijkgemeenten of gemeente-leden zelf nog wel contacten houden. Op 9 december werd voor het laatst voor dit project gecollecteerd. Deze collecte heeft € 1.769,18 opgebracht, waarvoor hartelijk dank.

De vier collecten in 2018 brachten € 8.924,60 op. Met acties en overige giften is het bedrag over 2018 € 11.927,10. De opbrengst over de drie jaar waarin dit project centraal stond is € 39.927. Daarbij is verbondenheid ervaren. Geloof, hoop en liefde zijn gedeeld. We kunnen dankbaar terugzien. Met onze bede dat het werk van Mwana Ukundwa goed voortgang mag hebben onder Gods zegen.

Nieuw project voor Syrische vluchtelingen
Voor de tweede keer verbinden de wijkgemeenten van de Protestantse Gemeente Amersfoort (PGA) zich gezamenlijk aan een project van Kerk in Actie. Na drie jaar het project Mwana Ukundwa (Geliefd Kind) in Rwanda te hebben ondersteund, is nu gekozen om twee jaar een project in Libanon en Jordanië te steunen. Kerken in deze landen geven hulp aan Syrische vluchtelingen.