Vorming Door Ontmoeting:

Alles komt goed

Op vijf avonden in maart en april gaan we het met elkaar (in de Fonteinkerk) hebben over ’Alles komt goed’, een thema dat de PKN koos voor de veertigdagentijd.

Juliana van Norwich schreef in 1373 al:

‘All shall be well, and all shall be well, and all manner of thing shall be well’.

Juliana was een 14e-eeuwse Engelse mystica en kluizenares. Haar heldere visioenen van de diepe liefde van God tekende ze op als Sixteen Revelations of Divine Love, een tekst die in Benedictijner kloosters bewaard is gebleven en de laatste decennia weer sterk in de belangstelling staat.

Tijdens de vijf gespreksavonden worden haar teksten besproken. ‘Alles komt goed’ was voor haar geen dooddoener, maar een emotioneel en spiritueel doorvoeld en bevochten vertrouwen.

Data: donderdagavond 10, 17, 24, 31 maart en 7 april van 19.30-21.00 uur, Fonteinkerk.

Opgeven kan bij Marco Last, marcolast@icloud.com