ACTIE KERKBALANS 2021

‘Geef vandaag voor de kerk van morgen.’ Dat is de slogan van de Actie Kerkbalans 2021 die van 16 t/m 30 januari loopt. Je kunt dan denken aan de kerk van de toekomst, aan de kerk waar jouw kinderen straks heen gaan. Maar in deze tijd voelt het bijna letterlijk als morgen of volgende week, in ieder geval niet verder dan 9 februari kunnen we zien.

Kerk-zijn anno 2021 vraagt om veel creativiteit en ontwikkeling en die is er ook volop! Investeren in goede opnameapparatuur, goede geluidsinstallatie, een zoom abonnement. Het uitgaven patroon van de gemiddelde kerk ziet er opeens heel anders uit dan in 2019 en dat puur alleen om als kerkgemeenschap door te kunnen blijven functioneren.

Jouw bijdrage is dit jaar welkom en nodig, voor de kerk van vandaag en morgen en overmorgen. Klik hier voor meer info en klik daarna door naar je eigen wijkgemeente.