25 september Theatervoorstelling Bonhoeffer

Bonhoeffer theatercoorstelling

Aanmelding via het aanmeldformulier op de website van de Fonteinkerk

VORMING DOOR ONTMOETING

In antwoord op de vraag ‘wie ben ik?’ vocht hij tegen zichzelf, met God, voor vrijheid, in de gevangenis met de dood voor ogen, om overgave, om liefde. In brieven en gedichten deed hij daarvan verslag.

In de door Cilia Hogerzeil geregisseerde muziektheatervoorstelling ‘Bonhoeffer – Wie ben ik?’ volgt Kees van der Zwaard hem op zijn zoektocht. Tastend vanuit het besef dat elk mens zijn of haar eigen antwoord leeft op die vraag ‘wie ben ik? ’Hij speelt samen met alt-violiste Roosmarijn Tuenter. Zij zal een tegenstem componeren en improviseren. En zij zal als Maria von Wedemeyer, de geliefde van Bonhoeffer, onbereikbaar nabij zijn.

BONHOEFFER
WIE BEN IK?

I.v.m. coronamaatregelen kunt u de voorstelling alleen bezoeken als u zich van te voren aanmeldt. Toegangsprijs 7.50 euro – Inloop vanaf 19.15 uur – info: www.fonteinkerk-amersfoort.nl